Generalka

 • Izmjena klipova i karika, brušenje radilice i cilindra na specijalu, ležajevi klipnjače (leteći ležajevi), zamjena ležajeva radilice, promjena ventila, vodilica ventila, uloška bosch pumpe (dizel), uloška dize (dizel), garnitura brtvila, semerinzi radilice, izmjena ulja… Bez obzira koji je auto u pitanju, AS Cvetnić će napraviti generalku ili polugeneralku kvalitetno, u roku i po povoljnim cijenama.

  Ovdje možete ostaviti svoja pitanja i komentare ili podijeliti s nama vaša iskustva vezana uz generalke i polugeneralke, za sve tipove vozila.


  16.06.2011 | Administrator | 13 komentara |

13 komentara

 • Ante Šarić 06.16.2011

  Poštovani,
  Interesira me generalka na motoru,Toyota Celica t23 1999 god,105 kw,pa ako mi možete javiti cijenu.
  LP
  Ante Šarić

 • @Ante

  Za konkretnu specifikaciju popravke vozila, potrebno je da vozilo bude kod nas i tek tada je moguće napraviti adekvatnu defektažu.

  Pozdrav,
  Cvetnić

 • Pozdrav..
  Malo zvuči blesavo al nema veze..dali se isplati raditi generalka na Peugeotu 205 1.0 benzincu?
  A uto je za posao O_D_L_I_Č_A_N pa me zanima..
  Hvala

 • Poštovani g.Mateo,

  U vezi pitanja za Vaš Pežo, preporučio bih svog kolegu koji Vam u vezi toga može konkretnije pomoći. On radi samo Pežoe a njegov broj je 091/2333316 a ime mu je Hrvoje.

  S poštovanjem

  Cvetnić

 • Pozdrav
  Zanima me,koliko kosta zamjena klipova i karika za golf 1 benzinac 1.3.
  Unaprijed hvala.

 • Poštovani g. Nenad,

  S obzirom da evropske modele vozila neradimo, nisam Vam u mogućnosti konkretno odgovoriti na vaše pitanje.

  S poštovanjem

  Cvetnić

 • Radi se o renault megan 1.4 2000 RN u koji je ugrađen plin,motor je stvarao pritisak u crijevima za hlađenje te je odvežen na servis gdje su izvršili ispitivanje glave motora koja je u redu te zamjenu brtve glave i ulja u motoru ( usipano 2,5 l ). Prilikom preuzimanj auto ” u redu “, drugi dan pri malim obrtajima pale se lampice ulja i stopa te motor poprima drugi zvuk odnosno brujanje i lupanje. Vraćen na reklamaciju te utvrđeno da treba brusiti radilicu i uljnu pumpu mjenjati. Da li postoji mogućnost da je došlo do kvara njihovom pogreškom ? Popravak traje već punih deset dana!!!!!!!!!!!!!!!
  Molim vas za savjet i što dalje učiniti,unaprijed hvala, pozdrav.

 • Poštovani,

  Nemamo točan uvid u to što je odista rađeno na motoru, ali ako je sipano samo 2,5l ulja u motor to je premalo, ali ako je dosuto 2,5l ulja onda Vam je vjerojatno falilo od ranije ulja, pa Vam je zato radilica zaribala. Nemogu tvrditi da je došlo do kvara njihovom pogreškom, jedino dati motor na vještačenje.

  S poštovanjem

  Cvetnić

 • Uze sam mitshubishi Pajero 2,5 d iz 89 god. nema turbo obična makina.
  Zanima me cca. generalka getriba i reduktor ok, limarija ok. ne troši ulje nego izgleda da propušta gorivo u kater pa nivo raste. Dimi kad se da gas iznad 2000 okretaja.
  Na parkingu kapa ulje ne puno ali nakon 1 min ostanu tri kapi na podu cca2cm promjera.
  Pali bez problema i ne staje.
  Auto mi se sviđa i hoću ga pomladit. dajte mi savjet. Hvala

 • Poštovani,

  S vozilom bi trebalo doći do servisa da ga pregledamo pa tek onda da konstatujemo što je za napraviti.

  S poštovanjem

  Cvetnić

 • Postovani,
  Ponekad prilikom paljenja na auspuhu vidim bijeli dim.Auto takodje trosi ulje(otprilike nesto manje od 1l na 1000km).Radi se o mazdi 6 2003 dizel.Sumnjam na gumice ventila.
  Interesuje me vase misljenje o tome i sta se sve treba promijeniti ukoliko se mijenjaju gumice ventila i koliko su cijene djelova i ruku.
  Mazda je presla blizu 120 000 i koliko sam citao trebalo bi stelovati ventile.Koja je procedura i koliko kosta?
  Hvala

 • Imam mazdu626 karavan 2.0 benzin, automatik, 1998 g . Povremeno mi se bez nekog posebnog razloga upale kontrolne lampice-tcs,tcs off i abs(sve odjednom), a ponekad i ostanu svijetliti i prilikom paljenja auta. Dovoljno je vecinom ugasiti auto i ponovo ga upaliti da bi se one ugasile. Rjedje je slucaj da same od sebe ugasnu. Htio bih samo napomenuti u auto je ugradjena plinska instalacija.
  Molio bih Vase misljenje o kakvom bi se tu problemu ili kvaru radilo, unaprijed hvala.

  L.P.

 • Odgovor putem e-maila

Pitajte i komentirajte

You must be logged in to post a comment.